Categoriearchief: Technologie

Perfect Knus Slimme Matrastopper Review

Na ongeveer 6 maanden geleden een nieuw bed gekocht te hebben, Weet ik nu meer over matrassen dan ik ooit had verwacht. Ik ben zeer analytisch en bracht een goede maand en een half wegen van alle opties. Pluche of stevig, geheugen of latex schuim? Ga ik voor een hybride? Heeft het randondersteuning? Is het… Meer lezen »

NVIDIA kondigt GeForce RTX 3050 laptops aan

Er zijn geruchten dat de GeForce RTX 3050 binnenkort zal komen, en vandaag is het moment eindelijk officieel. NVIDIA heeft aangekondigd dat de nieuwe gpu ’s beschikbaar zullen zijn via nieuwe laptops, en dit komt na de release van de zeer gewilde en moeilijk te vinden RTX 3090, 3080, 3070 en 3060 GPU’ s. De… Meer lezen »

Cove beoordeling

De effecten van stress en angst zijn een gemeenschappelijk optreden voor veel mensen. Om zich te ontdoen van hen, sommige mensen kan gewoon nodig ibuprofen, terwijl anderen gewoon zou kunnen hebben om het gemakkelijk te nemen op de energiedranken. Er is geen zekere manier om zich te ontdoen van de effecten van stress en angst… Meer lezen »

Toniebox (Recensie)

Het vinden van wat coole elektronica voor kinderen kan moeilijk zijn. Kinderen zijn de beste in het vinden van zwakke punten van een apparaat. In de meeste gevallen proberen fabrikanten hun best om hun product voor te bereiden voor gebruik door kinderen, maar missen vaak de eenvoud van de hersenen van een kind. Toniebox lijkt… Meer lezen »

Audeze Mobius Gaming Headset review

Niet alle headsets zijn gelijk. Ze hebben allemaal verschillende hoofdband spanningen, verschillende niveaus van audio kwaliteit, verschillende maten drivers, enz. In dit geval gebruikt de Audeze Mobius headset 100mm drivers. Dit zijn echter geen typische chauffeurs. Laten we eens kijken om te zien waarom ik geloof dat de Mobius headset is de beste van de… Meer lezen »

LG ‘ s OLED Evo en MiniLED aanbevolen op CES 2021 showcase

LG wil dat je “Doe of je thuis bent” in 2021. Kick-off van het jaar, LG begon zijn conferentie met de aankondiging van zijn nieuwe smart home appliance line-up met inbegrip van een nieuwe wasmachine en droger, koelkast, vacuüm, stoomkast, oven, en zelfs persoonlijke luchtreinigers. OLED Evo LG besprak waar we allemaal op wachtten met… Meer lezen »

Philips Momentum 558M1RY 4k 120Hz TV (recensie)

Philips heeft een aantal stellaire gamingmonitoren geplaatst, maar geen van deze grote tot nu toe. De Philips Momentum (558M1RY) is een 55″ 4K HDR-TV met native 120Hz en een ingebouwde soundbar. Het heeft ook een paar andere fancy functies die het een geweldige aanvulling op de woonkamer te maken. Sommige van hen zijn geweldig, terwijl… Meer lezen »

OMEN Spacer draadloos TKL-toetsenbord (review)

Iets meer dan een maand geleden schreef ik een recensie voor de Omen Vector Wireless Mouse, en nu ben ik het nemen van een kijkje op de nieuwe Omen Spacer, een draadloos TKL (ten-key-less) toetsenbord voor gaming. Ik heb een kans gehad om dit te gebruiken naast de Vector om een gevoel voor de OMEN… Meer lezen »