Social Deception Game ‘Eville’ krijgt Roadmap voor 2021, 2022

door | september 7, 2021

Eville is momenteel in vroege toegang op Steam, en het is een multiplayer sociale misleiding spel dat is geà nspireerd door de fantasie genre en sociale deductie games zoals Werewolf en Secret Hitler. Het murder mystery third-person spel zet twee teams tegen elkaar op. De dorpelingen proberen in leven te blijven en de verdachten uit te spoelen en de samenzweerders proberen dorpelingen te elimineren en het zaad van twijfel in andere spelers te planten. Indie video game Ontwikkelaar VestGames heeft een jaar lang roadmap voor het spel en is het updaten van het spel met nieuwe rollen, items, en verbeteringen, waaronder controller ondersteuning. Verwacht in de toekomst nieuwe karakters & rollen, aanpassingen aan het begin van de speler, en meer.

We hebben de kans gehad om het spel te spelen met volgepakte spel sessies, en het is zeker een spel van Kat en muis als de dorpelingen en de samenzweerders proberen elkaar uit te proberen. Eville is ingesteld in dagen, en u kunt aanpassen hoe lang elke dag en nacht is.

Dorpeling
Overdag plannen dorpelingen hun dag door spullen van kooplieden te kopen en rond te lopen en het gebied te overzien. Zodra de nacht valt, slapen de dorpelingen met de samenzweerders die naar buiten komen om te spelen. Sommige villager rollen zullen spelers toestaan om de nacht zwerven, echter, en andere rollen zullen hen in staat stellen om vallen te zetten.
Samenzweerder
Als een samenzweerder, uw doel is om te helpen elimineren alle dorpelingen, en elke rol zal helpen de dorpelingen. De barbaar is in staat om een dorpeling te vermoorden in de dag en nacht. De dief is in staat om geld van andere spelers te stelen tijdens de dag en nemen hun items’ s nachts door het binnenvallen van hun huizen. Andere rollen zijn onder andere tricking anderen als een dorpeling en etc.

Zodra de eerste dorpeling ‘ s nachts sterft, wordt de volgende dag gespannen als mensen proberen uit te vinden wie er is omgekomen. En als dat is uitgevogeld, dan wordt het een spel van wiedunnit, en mensen kunnen anderen beschuldigen, die de beschuldigde naar de kooi zal sturen. Eenmaal in de kooi, zullen de stedelingen die op tijd op het dorpsplein zijn, kunnen stemmen over de vraag of ze denken dat de persoon onschuldig of schuldig is. Als de meerderheid voor de veroordeling van schuldig stemt, wordt de verdachte publiekelijk levend verbrand.
Er zijn andere sociale aftrek games geweest, en dit geeft een andere unieke te nemen met zijn setting, stijl en gameplay. De setting is een cartoony wereld en je controleert personages in de derde persoon. Er is een hele stad voor u om te verkennen, en het is als een mini-open-wereld spel waar u kunt communiceren met spelers en handelaren en bezoek de jouwe of andere spelers’ huizen.

Eville kan worden gespeeld met vrienden en willekeurige spelers in groepen van 4-15 spelers, en het wordt aangemoedigd om dit soort games te spelen via voice chat. Tekstchat is ook een optie. Om deel te nemen aan een spel, kunt u de lobby bekijken en deelnemen aan een open spel. Je kunt ook een spel hosten en het openbaar of privé maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *