Saints Row Reboot Komt Eraan 2022

door | september 7, 2021

Tijdens Gamescom Opening Night Live Today hebben uitgeverij Deep Silver en ontwikkelaar Volition aangekondigd dat ze werken aan een nieuw Saints Row spel. Met de titel Saints Row, zal het nieuwe spel fungeren als een reboot naar de video game franchise die ging van gruizige straat drama naar global alien invasion. Een aankondiging trailer werd uitgebracht dat plaagt de gekte van het spel, evenals de release datum.

releasedatum

Fans hebben gewacht op een nieuwe Saints Row, maar ze zullen wat langer moeten wachten tot 24 februari 2022. De reboot game zal beschikbaar zijn op Xbox One en Xbox Series X / S, PlayStation 4 en de PlayStation 5, en op Epic Games Store voor PC.

Trailer Aankondigen
De CGI aankondiging trailer bevat de gekte van het spel, die de geest van de derde en vierde Saints Row games vangt. Degenen die wilden dat het spel terug naar hun roots van de eerste en tweede spelen zal ernstig teleurgesteld zijn. Saints Row zal nog steeds te maken hebben met de criminele wereld als je een self-made misdaad baas met het doel van de overname van de stad.

Saints Row zal een volledige Reboot zijn

“Deze volledige reboot is de meest leuke en opwindende ervaring die we hebben verpakt in een Saints Row-ervaring tot nu toe,” zei Jim Boone, Chief Creative Officer bij Volition. “De iconische nieuwe locatie biedt zo veel spannende mogelijkheden om spelers te verrassen – of ze nu lange tijd fans van de serie of springen in voor de eerste keer.”

“Saints Row is een van de meest geliefde en gevierde gaming series en dit is de reboot waar we allemaal op hebben gewacht,” voegde Paul Nicholls, Global Brand & Marketing Director bij Deep Silver eraan toe. “We zijn erg enthousiast over de gedurfde nieuwe visie van Volition, en we kunnen niet wachten om deze nieuwe Saints Row in de handen van spelers te krijgen in 2022.”

Over Saints Row
Saints Row speelt zich af in Santo Ileso, een levendige fictieve stad in het hart van het Amerikaanse zuidwesten. In een wereld vol misdaad, waar wetteloze facties vechten om de macht, een groep jonge vrienden beginnen aan hun eigen criminele onderneming als ze stijgen naar de top in hun poging om zelf gemaakt te worden.

Als de toekomstige baas, met Neenah, Kevin en Eli aan je zijde, zul je de Saints vormen, en het opnemen tegen Los Panteros, de Idols en Marshall Defense Technologies terwijl je je Imperium bouwt door de straten van Santo Ileso en vecht om de controle over de stad. Uiteindelijk is Saints Row het verhaal van een start-up bedrijf. Het is gewoon dat de zaken waar de heiligen in zitten, misdaad zijn.

Ervaar de grootste en beste Saints Row speeltuin ooit gemaakt. De unieke uitgestrekte wereld van Santo Ileso is de achtergrond voor een wilde, groter dan leven zandbak van spannende kant hustles, criminele ventures en blockbuster missies, als je schieten, rijden, en wingsuit je weg naar de top.

Maatwerk Is Terug
U zult in staat zijn om uw karakter, auto, en bemanning aan te passen. Het spel wordt gezegd dat de meest “uitgebreide karakter maatwerk suite” ooit in de Saints Row franchise.

Nieuw Verhaal

Saints Row bevat een origineel verhaal over de opkomst van de heiligen aan de macht. Je kunt de hele campagne met een vriend spelen via co – op play.

Locatie

Gelegen in Santo Ileso, wordt het beschreven als “de grootste en beste Saints Row speeltuin ooit.”Er zullen 9 verschillende districten worden omringd door de zuidwestelijke woestijn.

Agressieve Expansie
U kunt uw criminele rijk groeien door het overnemen van de stad blok voor blok, start een oorlog tegen vijandelijke facties, en hebben verschillende criminele avonturen op straat.

Wapen
Het spel zal een overvloed aan wapens zoals revolvers, raketwerper, en meer.

Voertuig

Naast wapens, zal er tal van voertuigen om uit te kiezen, waaronder auto ‘ s, fietsen, vliegtuigen, helikopters, VTOLs, hoverbikes, hoverboards, go-karts o, en wingsuits.

Saints Row zal beschikbaar zijn op 22 februari 2022 voor Xbox One en Xbox Series X / S, PlayStation 4 en de PlayStation 5, en op Epic Games Store voor PC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *