Kampen mot en alvorlig sykdom får fart. Forskere Alexey Ivanov Og Philip Campbell har funnet en ny måte å bekjempe kreft på. Dette ble fortalt i pressen service av programmet Av Departementet For Utdanning Og Vitenskap I Russland «Prioritet 2030 «» Газете.ги «.

Det viste seg at magnetiske nanopartikler i ferrofluider har ekstraordinære egenskaper som vil bidra til å takle sykdommen i fremtiden. Arbeidet med den nye oppdagelsen ble utført innenfor rammen av universitetets prosjekt «Design og teknologi av funksjonelle materialer og systemer».

Hva er den nye metoden?
Ferrofluid er en magnetisk væske som sterkt polariserer i nærvær av et magnetfelt. Den oppnås ved å kombinere magnetiske nanopartikler og en væske-eller polymermatrise. Alexey Ivanov bemerket at resultatene oppnådd under studien er viktige for utviklingen av nye former for kreftkontroll. Spesielt for magnetisk hypertermi, en metode for behandling av onkologi, hvor spesielle partikler injiseres i området der kreftceller diagnostiseres.

«Jo større partiklene er, desto større oppvarming, samtidig, for en større terapeutisk effekt, må partiklene fordeles slik at de ikke holder seg sammen og ikke danner store aggregater, klumper,» Sier Alexey Ivanov.

Vitenskapsmannen forklarte at for effektiv bruk i behandling er det nødvendig å lete etter et «gyldent middel». Forskerne sa også at deres oppdagelse har bred anvendelse. Ferrofluider kan for eksempel brukes til å rense blodet eller for å fikse medisinen i ønsket område av kroppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.