Å kjøpe en bruktbil, spesielt i de nåværende forholdene med akutt mangel, kan være den eneste veien ut for de som ønsker å kjøpe bil. Men slike transaksjoner bør næres med forsiktighet.
Ifølge Rossiyskaya Gazeta, med henvisning til Forskningen Fra SberAuto-tjenesten, er Noen Russere redd for å kjøpe brukte biler av flere grunner. Eksperter har identifisert fem av dem som de vanligste.

1. Velg feil bil
Online plattformer for salg av brukte biler har nå tusenvis av annonser, men informasjonen i dem samsvarer ikke alltid med virkeligheten. Eksperter anbefaler å ta hensyn til kvaliteten og mengden av bilder, ta hensyn til beskrivelsen av tilstanden til bilen, som skal være komplett og overbevisende. Vel, hvis kjøperen mangler teknisk kunnskap, kan du alltid be om hjelp fra erfarne spesialister.

2. Bilen vil bryte ned etter kjøpet
Selvfølgelig kan erfarne drivere også gjøre en feil ved vurderingen av den tekniske tilstanden til den kjøpte bilen – noen ganger kan skjulte feil bare avsløres ved hjelp av spesialutstyr, spesielt hvis de ble forsøkt å skjule smarte overbiddings. Den rette løsningen ville være å kontakte en spesialisert bilservice for en grundig diagnose.

3. Selgeren vil sikkert lure
Å anerkjenne en svindler er heller ikke så lett, så potensielle kjøpere er redd for å bli igjen uten penger og uten bil. Du må spørre selgeren mange spørsmål, og det er bedre å registrere svarene i korrespondanse. En skruppelløs selger vil vanligvis jag kjøperen å inngå en avtale og være motvillige til å svare på spørsmål. Men det viktigste er å sjekke dokumentene for bilen mot alle tilgjengelige databaser. Nå bør det ikke være noen problemer med dette — bokstavelig talt kan noen sjekker utføres online.

4. Problemer med registrering
Å finne ut om begrensningene på bilen etter å ha kjøpt og overført penger er en ubehagelig overraskelse. Men dette kan lett unngås. Du kan nå sjekke bilen for registrering og andre juridiske forbud ved hjelp av en rekke spesialtjenester. Eller du kan også få forsikring mot tap av eierskap: hvis et år etter kjøpet avslutter retten eierskapet eller transaksjonen er ugyldig, vil du motta hele prisen på bilen.

5. Splurge på vedlikehold
På kjøpsplanleggingsstadiet er det viktig å forstå at en tur til tjenesten kort tid etter at transaksjonen er inngått, vil være obligatorisk-og kostnadene for det må planlegges på forhånd. Mest sannsynlig må du gjøre MINST DET, eller utføre reparasjoner som selgeren ikke anser det tilrådelig å gjøre før du selger — fordi ingen vil selge en bil i perfekt stand. Du kan finne ut hvor mye potensielle utgifter under diagnoseprosessen før du kjøper.

Vi skrev også at reglene for registrering av biler har endret Seg I Russland, og om alternativene som nå er bedre å forlate.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.