IFØLGE tass, med henvisning Til analytikere I Otkritie Auto-selskapet, ble situasjonen med bilsalg i De Første dagene i Mai forverret, og for flere viktige merker nådde nedgangen i det første tiåret i denne måneden ca 70% i Forhold Til Mai I fjor og 15-20% i forhold til April i år.

«Hvis mekanismen er feilsøkt og forfatterenforhandlere finner midler til innløsning, toll, transport, samt kompensasjon for de uunngåelige valutarisikoene under konvertering, så vil vårt marked gradvis begynne å fylle opp igjen med nye biler av utenlandske merker,» sier eksperter.

«Ideelt sett, i fremtiden 4-5 måneder, kan dette føre til en reduksjon i dagens skyhøye priser, ikke bare for premium, men også for massemerker,» Forsikrer Otkritie Avto. Listen over varer for parallellimport inneholder mer enn 50 kategorier, inkludert komponenter, reservedeler, dekk og Vestlige bilmerker.

Samtidig bemerker eksperter at virksomheten til de merkene som søker å gjenopprette lokal produksjon og etablere forsyninger, tvert imot, kan forvente en nedgang i fortjenesten mot bakgrunnen av en økning i parallellimport av biler. Med en økning i antall nye biler, vil de bli tvunget til å senke prisene og jobbe med en mindre andel av fortjenesten.

For ikke å gå seg vill og alltid være i kontakt, les oss På Yandex.Zen!

Vi skrev også om det er sant at biler er mye billigere i utlandet, og hva venter det russiske bildelmarkedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.