Ifølge» Bak rattet » vil enkeltpersoner virkelig redusere plikten på import av biler fra utlandet. Statsdumaen nestleder Ivan Sukharev sendte Et brev Til Finansminister Anton Siluanov, der han foreslo å innføre en fortrinnsrett for russiske borgere på import av biler fra andre stater.

Ifølge nestleder vil dette være et annet anti-sanksjoner tiltak og vil gjøre det lettere for borgerne å importere biler fra andre land til personlig bruk.

For tiden har en ekstremt vanskelig situasjon utviklet seg med biler-tilførselen av mange merker har blitt stoppet, fabrikkene er tomgang, mangelen på markedet vokser. Et alternativ for borgere i denne situasjonen kan være import av bil fra utlandet til personlig bruk, mener nestleder.

For tiden er dette ulønnsomt-tollsatsene på biler importert Til Russland, siden utgivelsen som ikke mer enn tre år har gått, varierer fra 48 til 54%, avhengig av prisen på bilen. Som et resultat er en borger forpliktet til å betale en plikt på omtrent halvparten av kostnaden for den importerte bilen.

Sukharev foreslår å innføre en fortrinnsrett på 5%, men begrense bruken til en bil per person i fem år. Nåværende priser på 48-54% vil forbli for andre og påfølgende biler. Nestleder foreslår også å lage en liste over biler som får lov til å bli importert Til Russland med fortrinnsrett.

Vi skrev også om det er sant at biler er mye billigere i utlandet enn I Russland, og hvorfor parallellimport vil føre til en nedgang i bilprisene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.