«La La Land» Fikk Ikke En Oscar som den beste filmen, men filmmusikken markerte begynnelsen på de mest trendy trendene: et stort antall mennesker ønsket å lære å danse, som helter Ryan Gosling og Emma Stone. Til ære For Ryans bursdag i dag fant vi ut fra eieren Av YouDance International dance school, Vitaly Kryukov, hvordan å gjøre det.
Hva danser de i filmene
Hvis du ikke ser nøye på de forskjellige inneslutninger, viser hovedpersonene I «La La Land» vanlig ballroom dancing på skjermen. Dette er en populær ting: landet er fullt av skoler og kurs for alle aldre. Ofte har treningen en sportsorientering: klare linjer, høy hastighet og nøyaktighet av bevegelser, det vanskeligste arbeidet i kroppen — det er det du trenger! Det vil ta en eller to måneder med vanlige klasser for å lære å danse i et par Som Ryan Gosling. Videre er det ikke nødvendig å være bundet til en bestemt dansretning.

Hva er bedre å lære
Generelt, i par dans, er kjas nå den mest allsidige. Det kan danses til nesten hvilken som helst musikk, og det er så lett å lære som mulig(i denne forstand kan den bare sammenlignes med vestkystens sving). Etter et par måneder med trengsel er det enkelt å mestre grunnleggende i andre retninger-faktum er at hovedtallene er svært like overalt (forskjellen er signifikant i trinnene og samspillet mellom partnere). Vel — hvis du vil ha mer sport og konkurranseevne-begynn å lære sportsliv. Det neste trinnet er sports ballroom dancing. Hva er fasjonabelt
I solo dans er det en mote for twerk, reggaeton, contemp, bachata, pole dancing (sistnevnte er usannsynlig for deg — pole dancing). Klassikere blir populære igjen: ballett, koreografi. Men i par dans, kjas er i ledelsen. Dessuten, selv om det kom Fra Statene, er Det mer utviklet I Russland enn noe annet sted i verden. Salsa er fortsatt på vei oppover – en stor global bevegelse som har overveldet oss og fortsatt ikke la gå. Derfor er det enklere enn noensinne å finne en fest eller en klubb med latinamerikansk musikk (den som så forstyrrer Goslings helt). Hvordan velge normale dansekurs
1. Fokuser dine ønsker
Det er tritt, men viktig: bestem hva du vil, for ikke å gå seg vill i et stort utvalg av retninger og ikke kaste bort tid. Hvis du ikke forstår dans, bestem deg for en enkel. Vil du danse sammen med en jente eller solo? Hva slags musikk liker du? Ønsker du å lære å danse for fester og bedriftspartier, eller er du nærmere sportsoverganger? I «La La Land», forresten, så du en blanding av trinn og ballroom dancing.

2. Se på de små tingene
En vanlig nettside, trykt materiale, en sane samtale med sjefen — det er mange viktige nyanser som du vil møte selv før den første leksjonen. Og tro meg, hvis skolen legger merke til slike småbiter, vil trening, som hovedprodukt, sikkert være på riktig nivå.

3. Gå Til YouTube
Pass på å se lærerens video (hvis han gjemmer seg, så er det bedre å lete etter noen andre med en gang). Vær oppmerksom på at oppføringene er relativt friske. Du bør virkelig danse på samme måte, selv om det virker vanskelig ved første øyekast. Ta en titt på kolonnen av regalia og prestasjoner fra treneren. Men husk alltid: en god danser er ikke nødvendigvis en god lærer. Derfor…

4. Ta en nærmere titt på treneren
I den første leksjonen vil det viktigste være hvordan kommunikasjon med ham vil utvikle seg. Ofte, med et blikk, kan du forstå om du vil studere med denne læreren eller ikke. Kriteriet er et enkelt menneskelig forhold; du bør være komfortabel å være i samme rom med en mentor og kontakte ham. Dette er det som vil skape en atmosfære i klasserommet og få deg til å komme igjen med glede.

Hvem danser jenta
Fire enkle tips for en amatør som inviterte en jente til å danse.
Slapp av! Spente muskler øker bare spenningen og forverrer inntrykket av deg og hva du prøver å gjøre.
Ikke gjør kompliserte bevegelser som du har sett et sted på Internett. Ikke bare vil det ikke fungere, men du risikerer også å forstyrre et lem for deg selv og din partner.
Vær forsiktig i støttene. Av en eller annen grunn legger uerfarne jenter seg til støtte med treghet i å hoppe i vannet. Dette er ikke veldig riktig, men din oppgave er å beholde den.
Alkohol vil hjelpe deg å slappe av bare hvis du er vant til å bruke den. Men kjenner tiltaket. Få mennesker liker stilen til en drunken drage, men ormdansen vil sikkert forherlige deg på alle sosiale nettverk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.