Du trenger: en levende kylling, et stykke kritt, en asfalt-type overflate (som kritt skriver) og en assistent (men ikke nødvendigvis). Alt dette er nødvendig for å hypnotisere kyllingen og overraske venner med dette faktum.

Ikke selvmedikere!
I våre artikler samler vi de nyeste vitenskapelige dataene og meninger fra autoritative eksperter innen helse. Men husk: bare en lege kan diagnostisere og foreskrive behandling.
Husk: av hensyn til menneskeheten trenger du ikke å forlate kyllingen i en dum stilling i lang tid, og du bør ikke tvinge den opp hvis den motstår med all sin makt-ellers vil du bryte noe til det.

Fang kyllingen, ro den ned, ta den med begge hender (hvis det er assistent, la han gjøre det) og legg det forsiktig på siden. Hold hennes poter med en hånd, og la nakken og hodet være alene-til slutt legger hun dem også, som om hun skulle sove.
Med den andre hånden, ta et kritt og tiltrekke kylling oppmerksomhet med den. Når kyllingen begynner å følge krittet med øyet, tegner du en rett linje som starter fra hodet og slutter etter 30-40 cm.
Tegn krittet langs denne linjen flere ganger til du ser at kyllingen har frosset og det glaserte øyet er festet på den hvite stripen.
Slipp forsiktig kyllingpoten. Det er det, kyllingen ligger i trance og flirter ikke. Har du noen gang sett noe slikt? Vennene dine har definitivt ikke sett det.
For å bringe henne til hennes sanser, klapp over kyllinghodet i håndflaten din. Hun hopper opp og lurer på hvorfor alle er samlet rundt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.