Dette skjedde sannsynligvis for alle: du går til bilen din og ser at en annen bil blokkerte veien. Vel, hvis han har et stykke papir med en telefon under glasset — så vil denne situasjonen bare bli bortkastet tid,og hvis ikke? Hva kan gjøres med dette, og hva er bedre å ikke prøve, forklarer portalen Car.Ru .

Først av alt er det verdt å prøve å finne eieren av kjøretøyet.

For å gjøre dette må du nøye inspisere bilen som forstyrrer passasjen. Kanskje det vil være et tegn under frontruten, eller i det minste et håndskrevet stykke papir med et telefonnummer. En annen måte er å intervjue folk i nærheten. Hvis dette er gårdsplassen til en boligbygging, kan noen personlig kjenne eieren av bilen eller fortelle deg hvor du skal finne ham.

Hvis dette ikke hjelper, må du kontakte trafikkpolitiet. Politifolk, som kommer på en samtale, kan identifisere eieren av bilen fra databasen og kontakte ham via telefon. Hvis bilen også blokkerer passasjen, vil inspektøren ringe en bergingsbil og utarbeide en protokoll. Den skyldige vil få bøter og betale for tjenester av en trukket lastebil og en parkeringsplass.

Selvfølgelig, hvis du har det travelt, men du kan ikke gå, kan du gjøre ting i en hast, som du må betale senere.

For eksempel er det forbudt å flytte andres kjøretøy uavhengig. Det er heller ikke tillatt å slepe andres bil med kabel. Det er også umulig å ringe en kommersiell bergingsbil — bare en trafikkpolisinspektør kan gjøre dette. Husk dette — og ikke la følelsene dine bli bedre av deg.

Vi skrev også hvilke krefter Innenriksdepartementet foreslår å legge til trafikkpolitiinspektører og hva de skal gjøre hvis CTP-betalingene ikke var nok til å reparere bilen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.