Som rapportert av «Gazeta.Ru» med henvisning til egne kilder foreslås det å legge til en ny ordlyd i utkastet Til Institutt For Innenriksdepartementet som regulerer prosedyren for trafikkovervåking I Russland for de tilfellene når trafikkpolisinspektøren trenger sjåføren eller passasjeren til å komme seg ut av bilen.

Inspektøren foreslås å få rett til å kreve at sjåføren eller passasjeren kommer ut av bilen i visse konkrete tilfeller.

Disse inkluderer spesielt internering av en bil, personlig søk eller fjerning fra kontroll, samt behovet for «andre prosesshandlinger». Samtidig, i tilfelle ulydighet av sjåføren, er det gitt en bøde på 2000 rubler eller 15 dagers arrestasjon for ham.

Hvis inspektøren merker at sjåføren er sliten, så vel som om det er nødvendig å eliminere feilen eller identifisere bilen, vil han bare kunne tilby sjåføren å komme seg ut av bilen. I henhold til gjeldende regelverk gjelder denne ordlyden også for tilfeller av personlig inspeksjon, samt inspeksjon eller inspeksjon av kjøretøy og last.

Vi skrev også at en online database med drosjesjåførers førerkort vil vises I Russland og hva sjåføren skal gjøre i tilfelle en ulykke med en budrobot.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.