Husker du da vi skulle på en lang tur, vi tok en bok eller i det minste et magasin med oss? Leste du mens du spiste eller på toalettet? Har du snakket med dine kjære etter sex? I dag merket en smarttelefon alt dette. Enten det er en sosial begivenhet eller bare å gå på toalettet, er den uerstattelige gadgeten alltid hos oss. Tapet på telefonen er en forferdelig katastrofe, panikk, konvulsiv kaste rundt huset i et forsøk på å høre en knapt merkbar vibrasjon.
Alltid med meg
Tror du vi overdriver? Se på resultatene av en nylig undersøkelse av 1,098 Amerikanske voksne som fortalte hvor de bruker smarttelefonen sin ut av kjedsomhet. Prosentene er fantastiske.

Få mennesker bryr seg om personlig sikkerhet i dag: 88% bruker telefoner når de går på fortauet, 73% – når de går på hunden, 42% – når de krysser gaten, og en av tre – når de sykler eller rulleskøyter. Derfor er det ikke overraskende at 44% ble skadet ved å falle eller slå noe fordi de ble distrahert av telefonen.

Distraksjon
60% innrømmet at de brukte telefonen under religiøse tjenester, 50% – ved en bryllupsseremoni, 31% – ved en begravelse eller våkne. Og hvis du trodde at menneskeheten fortsatt hadde noen rester av verdighet, tenk igjen: 90% – bruk regelmessig telefoner på toalettet, 75% på grunn av dette bruker mer tid der enn planlagt (og vi skrev nylig om det), i tillegg rapporterer 53% at de har satt ut føtter på toalettet og ser på telefonen. Så mange som 31% blir distrahert under sex på grunn av varsler på telefonen, og 40% tar tak i telefonen så snart de er ferdige med denne kjedelige okkupasjonen.

Telefonen, som ble oppfunnet for å forene folk, skiller seg i dag: 86% holder seg til det for å unngå å kommunisere med andre mennesker, 61% innrømmet at de unngår å kommunisere med bestemte familiemedlemmer i løpet av ferien. 91% ser på skjermen selv i ferd med ansikt til ansikt kommunikasjon.

Generelt, hvis tanken på å gå på toalettet uten telefon allerede er skremmende, er du ikke alene i det hele tatt. Ikke glem hva det truer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.