For å beskytte bilen mot inntrengere, bør du følge noen regler. Finn ut mer om en av dem.
Hvordan secret service-kjøretøy redder jagerfly fra et plutselig angrep på veien: secrets OF SAS survival
Fighters Av De Britiske spesialstyrker lever under mottoet Som Tør Vinner («The Bold wins»), de utfører operasjoner ikke bare i krigstid, men også i fredstid. Det meste av informasjonen om Aktivitetene Til Special Air Service er dekket av et hemmelighetslør, men noen opplysninger om deres forberedelse er fortsatt kjent. Et av områdene i deres arbeid er mot terrorisme/beskyttelse av statens øverste tjenestemenn. La oss lære mer om grunnleggende om å håndtere en bil i Stil Med Britiske kommandosoldater. FØR en operasjon inspiserer SAS-soldatene kjøretøyene de skal kjøre. Pass på å sjekke alle belysningsenheter og signaler: stopp, snu signaler, revers. Alle sikkerhetsbelter og et lydsignal er underlagt inspeksjon. For å øke bilens overlevelsesevne utfører Hennes Majestets kommandosoldater følgende aktiviteter (ikke gjenta dette hjemme uten tilstrekkelig grunn).
Kollisjonsputene er deaktivert
Dette er gjort slik at i tilfelle en liten ulykke provosert av motstandere, mister sjåføren og vakten i forsetet ikke synet og kontrollen av situasjonen selv i noen sekunder. For å komme seg ut av et farlig sted, kan det hende du trenger en rambukk, og for dette må du også ofre dette alternativet.

​Nødavstengningssystemet for drivstofftilførsel er deaktivert
I tilfelle noen, selv den mest alvorlige kollisjonen, må en bil med spesialstyrker og en beskyttet person forbli på farten. For ramming, som den mest effektive måten å forsvare og motangrep mot inntrengere, trenger du en arbeidsmotor.

For ikke å gå seg vill og alltid være i kontakt, les oss På Yandex.Zen!

​Sidespeilene og det indre speilet justeres på en spesiell måte
Speilet på døren nærmest føreren svinger litt oppover for å forbedre utsikten på nivået av personens midje og over. Det ytre speilet på døren lengst fra føreren senkes ned slik at du på forhånd kan se en person med dårlige intensjoner som lurer på bakhjulet langt. Det bør ikke være noen hindringer i veien for det indre speilet-føreren skal se alt som skjer i umiddelbar nærhet av bilen.

​Skuddsikre vester på forsetene
Hvis bilen ikke er pansret, så for sikkerheten til den beskyttede personen, som alltid sitter på baksiden, settes kuletette vester på førers og passasjers seter. Ved målrettet skyting på en bil, vil dette ikke redde folk foran, men vil skape litt beskyttelse for en verdifull person i ryggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.