Cyberpunk 2077 Patch 1.3 nu beschikbaar met 33.67 GB Bestandsgrootte

door | september 7, 2021

CD Projekt Red werkt nog steeds aan het brengen van nieuwe content, verbeteringen, balance changes en gameplay fixes naar Cyberpunk 2077. Vandaag heeft het bedrijf Patch 1.3 uitgebracht, die een Bestandsgrootte heeft van 33.67 GB voor de GOG-versie. De patch is beschikbaar voor PC, consoles en Stadia.

Er zijn veel updates en wijzigingen aan het spel, en daarnaast zijn er gratis DLC ’s waaronder Johnny Silverhand’ s alternatieve uiterlijk, meerlaagse Syn-Leather Deltajock Jacket, Luminescent Punk Jacket, en Archer Quartz “Bandit” auto.

Johnny ’s alternatieve uiterlijk kan worden ingeschakeld in instellingen in het tabblad” Aanvullende inhoud”. Beide nieuwe jassen zijn beschikbaar in de stash in V ‘ S appartement na het ontvangen van een bericht van Viktor na de rit missie. De “Bandit” voertuig is beschikbaar na de Ghost Town missie en het ontvangen van een bericht van Dakota of Rogue.

Enkele van de verbeteringen zijn de minimap uitgezoomd tijdens het rijden en eenvoudiger navigatie. De automatische liefde missie zal gebruikers het zien van de foto ‘ s van Skye en Angel voor een langere periode van tijd, zodat ze niet per ongeluk de verkeerde te kiezen. V kan nu draaien in de inventaris scherm met een muis.

Een next-gen update voor de Xbox-serie X/S en PlayStation 5 zal later in 2021 beschikbaar zijn. Het zal gratis zijn voor degenen die eigenaar zijn van de Xbox One en PlayStation 4 versies.

Voor de volledige lijst van updates en toevoegingen, c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *