Battlefield 2042 komende 22 oktober en beschikt over maximaal 128 spelers

door | september 7, 2021

EA en DICE hebben aangekondigd dat hun volgende first-person shooter zal worden ingesteld in de toekomst. De studio is van plan om een revolutie in de moderne multiplayer sandbox met Battlefield 2042, die spelers vechten elkaar in de nabije toekomst met maximaal 128 spelers op de PC, Xbox Series X|S, en PlayStation 5. PlayStation 4-en Xbox One-gebruikers kunnen met maximaal 64 spelers spelen met een kleinere kaartgrootte. Real-time gebeurtenissen zullen dynamische momenten in slagveld en gevechten te creëren, samen met nieuwe wapens, voertuigen, en gadgets.
Synopsis: in Battlefield 2042 staat de wereld op het randje. Tekorten aan voedsel, energie en schoon water hebben geleid tot tientallen mislukte Naties, het creëren van de grootste vluchtelingencrisis in de menselijke geschiedenis. Onder deze niet-patriotten, of No-Pats, zijn families, boeren, ingenieurs – en zelfs soldaten. Temidden van deze crisis trekken de Verenigde Staten en Rusland de wereld in een totale oorlog. No-Pat specialisten sluiten zich aan bij beide kanten, niet vechtend voor een vlag, maar voor de toekomst van de niet-patriotten in deze nieuwe wereld.

Als specialisten, zullen spelers een nieuw type speelbare soldaat die is geà nspireerd door de traditionele vier slagveld klassen te besturen. Ze hebben een unieke specialistische eigenschap en specialiteit en volledig aanpasbare loadouts en toegang tot nieuwe wapens, apparatuur en voertuigen.

“Battlefield 2042 is een evolutie van de franchise en omvat wat onze spelers willen – de ultieme Battlefield multiplayer sandbox met intense gevechten en een ton van ongelooflijke, onverwachte gebeurtenissen,” zei Oskar Gabrielson, General Manager van DICE. “Ieder van ons in DICE in Stockholm, DICE LA, Criterion en EA Gotenburg hebben zoveel plezier gehad met het ontwikkelen van dit spel en nu is het tijd om spelers in te laten springen. Wat ze zullen ontdekken is dat we drie verschillende, absoluut epische ervaringen hebben opgebouwd waarvan we denken dat ze ervan zullen houden.”

Samen met All-Out Warfare met maximaal 128 spelers op de PC en nieuwe consoles, is er de Hazard Zone, een nieuwe squad-gebaseerde game-type voor de Battlefield franchise die anders speelt dan All-Out Warfare ‘ S Conquest of Breakthrough modi.

Een derde te-aankondigen ervaring zal worden ontwikkeld door DICE LA, die wordt beschreven als een liefdesbrief aan Battlefield fans en oude spelers. Meer informatie wordt onthuld tijdens EA Play Live op 22 juli.

Battlefield 2042 zal beschikbaar zijn op 22 oktober voor $ 59.99 op PlayStation 4, Xbox One en PC, en $69.99 op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. EA Play-leden krijgen een proefperiode van 10 uur vanaf 15 oktober 2021. EA Play-leden en spelers die vooraf bestellen, hebben toegang tot Open Beta.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *